AVLASTNINGSMATTER

AVLASTNINGSMATTER

AVLASTNINGSMATTER – FOREBYGGING PÅ ARBEIDSPLASSEN

Mange arbeidstakere står mye i løpet av en arbeidsdag. Å stå oppreist på harde betonggulv over lengre perioder er belastende både for muskler og skjelett og kan føre til slitasjeskader over tid. Avlastningsmattene våre i myk gummi kan redusere belastningskader og stimulerer blodsirkulasjonen. I tillegg til sitt ergonomiske aspekt sikrer mattene mot glatte gulv. En avlasningsmatte er en god investering for å bedre helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen.

Avlastningsmatter fra Ren Vask

AVLASTNINGSMATTER

Hvorfor avlastningsmatter?

Reduserer belastningen på kroppen.
Øker produktiviteten og kan minske sykefraværet.
Sklisikre gulv.
Lang varighet og kostnadseffektive.

God drenering, ventilasjon og hygiene

Hullene i matten bidrar også til svært god drenering, fordi væske, søl og smuss renner gjennom og ikke blir liggende på toppen. I tillegg bidrar hullene til å ventilere gulvet slik at det ikke blir fuktskader. Matten er laget av 100% nitrilgummi som har fått antibakteriell behandling som reduserer bakterieveksten. Comfort Flow egner seg derfor godt på områder der god hygiene og rengjøring er viktig

Våre avlastningsmatter vil absorberer nesten 50% av støtbelastningen mellom gulv og fot.

Avlastningsmattene brukes mange forskjellige steder, blant annet:

  • Verksteder
  • Arbeidsstasjoner
  • Treningsstudioer
  • Barer
  • Kjøkken
  • Butikker

Vi har avlastningsmatter i flere størrelser og kan gi deg råd om løsninger til dine behov. I tillegg til avlavstningsmatter har vi matteservice for dørmatter av god kvalitet og logomatter når du vil forsterke et budskap.

Ta kontakt med Ren Vask i dag, så kommer vi gjerne innom på en uforpliktende befaring for å se hvilke behov som gjelder for din arbeidsplass.

Se våre distribusjonsområder.
Vårt primærområde for avlastningsmatter er fra Stavanger til Ålgård og Bryne.
Selv om vi naturlig nok har flest kunder i Sandnes og Stavanger, leverer vi også til bedrifter i Randaberg, Sola, Klepp, Time og Gjesdal. Ta gjerne kontakt på telefon 51 62 69 70 hvis du lurer på om ditt område dekkes av våre ruter.
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding så tar vi kontakt.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt