KLUTESERVICE

KLUTESERVICE

MICROFIBERKLUTER

Ren Vask har utleie av microfiberkluter i sitt sortiment.

Kluter i mikrofiber har mange funksjoner, og kan brukes både til tørr rengjøring og rengjøring med vann. De kan brukes til å vaske vinduer eller til å fjerne smuss og flekker. Tester har vist at en microfiberklut og rent vann fungerer bedre enn kombinasjonen av en vanlig klut og rengjøringskjemikaliser. De syltynne fibrene i kluten kommer godt ned i underlaget og nærmest «skraper» ut skitt og smuss.

Grunnen til at tørre microfiberkluter er så overlegne når det kommer til støv tørking, er at de trekker til seg støvpartikler på en helt spesiell måte. Når du drar en tørr microfiberklut over en flate, oppstår det friksjon, som gjør kluten elektrostatisk. Den sterke elektrostatiske effekten som oppstår, fører til at støv, hår og små partikler fester seg til flaten. Du får med veldig mye støv, i tillegg til at du slipper at det virvler opp.

Fordeler med kluteservice

  • Alltid rene kluter tilgjengelig
  • Faste levereser til avtalt tid og på rett sted
  • Slipper å rengjøre møkkete kluter i egen vaskemaskin
  • En forenklet og mer effektiv ordning av de daglige rutinene
  • Microfiberklutene vaskes etter gode resepter og blir termisk desinfisert
Se våre distribusjonsområder.
Vårt primærområde for kluteservice er fra Stavanger til Ålgård og Bryne.
Selv om vi naturlig nok har flest kunder i Sandnes og Stavanger, leverer vi også til bedrifter i Randaberg, Sola, Klepp, Time og Gjesdal. Ta gjerne kontakt på telefon 51 62 69 70 hvis du lurer på om ditt område dekkes av våre ruter.
Alltid rene kluter
Med kluteservice fra Ren Vask AS, har du alltid rene kluter.
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding så tar vi kontakt.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt