MICROLUXX-MATTER

MICROLUXX-MATTER

FOR ET ENDA BEDRE INNEMILJØ

Microluxx-matter er laget med 40 % mer absorberende materiale enn våre standard matter. Dette gjør at matten kan ta i mot mer smuss og nesten 3 ganger mer fuktighet enn standard nylonmatter. Perfekt for det norske klimaet med tanke på regn og snø. Med en bedre gulvmatte, får man også et bedre innemiljø.

I inngang med mye tråkk rett inn fra gatenivå vil matten samle mer smuss og absorbere mer vann og snø mellom hvert matteskift. På steder hvor det er mindre tråkk på matten vil Microluxx-matten kunne ligge lenger mellom hvert skift enn en standard utleiematte. Sjeldnere utskiftning av matten betyr mindre transport og færre vask, noe som er bra for miljøet!

Med Microluxx-matte får du en leiematte som gir bedre innemiljø og er mer miljøvennlig enn tradisjonelle gulvmatter, siden den kan byttes og vaskes sjeldnere.

Se våre distribusjonsområder.
Vårt primærområde for Microluxx-matter er fra Stavanger til Ålgård og Bryne.
Selv om vi naturlig nok har flest kunder i Sandnes og Stavanger, leverer vi også til bedrifter i Randaberg, Sola, Klepp, Time og Gjesdal. Ta gjerne kontakt på telefon 51 62 69 70 hvis du lurer på om ditt område dekkes av våre ruter.
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding så tar vi kontakt.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt