OM OSS

OM OSS

DETTE ER REN VASK

Ren Vask er en serviceinnstilt familiebedrift som på fast basis leverer rene mattermopper og arbeidstøy til kunder i Sandnes, Stavanger og Jæren.  Med over 30 års erfaring i bransjen har bedriften blitt kjent for å tilby gode løsninger, rask respons og god service.

Ren Vask ble etablert i 2007 av Ivar Kjellesvik som også i dag er daglig leder. Bedriften har vokst til å bli en solid bedrift som i dag har 5 ansatte.

Siden oppstarten har maskinene utviklet seg kraftig og arbeidet har blitt mer effektivisert. Det har ført til at bedriften kan ta på seg flere oppdrag og bidra til at enda flere kunder kan få en renere arbeidshverdag. Nå er Ren Vask blitt en moderne bedrift med avanserte teknologi. Men kjernen av bedriften er fortsatt mennesker som kjenner sine kunder og som jobber sammen for at du skal få gode løsninger.

Ren Vask AS - Vår historie
Vi er en serviceinnstilt familiebedrift som på fast basis leverer rene matter, mopper og arbeidstøy til kunder i Sandnes, Stavanger og Jæren.

Referanser

  • Ren Vask er en stabil og seriøs samarbeidspartner av oss for leie av gulvmatter og rens av arbeidsklær. De utfører utmerket service og holder en god HMS-standard. Samarbeidet vårt med Ren Vask letter vår hverdag da vi vet de leverer til avtalt tid. Vi er svært fornøyd med Ren Vask som vår samarbeidspartner.

    Silje Galteland Eurest
  • Alt er godt! Vi er veldig fonøyd med samarbeidet med Ren Vask. De er veldig hyggelige og holder alle avtaler om pris og alt. Vi har veldig god kommunikasjon.

    Sven Andersen Driftssjef ved UIS
  • Vi er svært fornøyd med den gode servicen i Ren Vask. De følger opp og leverer raskt.

    Bernt Ellingsen R&K
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding så tar vi kontakt.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt