ARBEIDSTØY-SERVICE

ARBEIDSTØY-SERVICE

ALLTID RENT ARBEIDSTØY

Riktig vask av arbeidstøy er utrolig viktig, både når det kommer til hygiene og det å se presentabel ut for potensielle kunder eller samarbeidspartnere. Hva er vel da bedre enn en vaskeavtale med et profesjonelt vaskeri? Vi har over 30 års erfaring i denne bransjen og vet hva som skal til for at arbeidstøyet blir riktig vasket.

Vi vasker arbeidstøy for både snekkere, malere, oljearbeidere, næringsmiddelindustrien, helse og, ja, egentlig alle typer yrker. Arbeidstøyet blir ikke bare påvirket av vær og vind, men også av forskjellige substanser som de forskjellige yrkene bruker.

Ren Vask har jevnlig investert i moderne maskiner og utstyr som vasker mer skånsomt, men effektivt. Det kreves mye av en maskin som skal få bort vanskelige flekker og bakterier, samtidig som den skal holde plaggene fine.

I tillegg benytter vi vaskemidler som er produsert spesielt for bruk til vask av arbeidstøy. Dette er grunnen til at arbeidstøy ikke blir skikkelig rent når det blir vasket hjemme. I samarbeid med vår kjemileverandør utføres kontroll av våre vaskeprosesser flere ganger årlig, dette for at disse til enhver tid skal være optimale både i forhold til kvalitet og miljø.

For å forsikre oss om at plagget er helt og rent når det er ferdig vasket, har vi alltid kvalitetssjekk før plagget blir brettet og pakket i sekk klar for levering. Skulle det trenge litt kjærlighet er det noe som systuen vår ordner.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg for å finne en løsning som er tilpasset dine behov og din bedrift.

Se våre distribusjonsområder.
Vårt primærområde for arbeidstøy-service er fra Stavanger til Ålgård og Bryne.
Selv om vi naturlig nok har flest kunder i Sandnes og Stavanger, leverer vi også til bedrifter i Randaberg, Sola, Klepp, Time og Gjesdal. Ta gjerne kontakt på telefon 51 62 69 70 hvis du lurer på om ditt område dekkes av våre ruter.
To ansatte hos Ren Vask inspiserer og brette arbeidstøy etter vask.
For å forsikre oss om at plagget er helt og rent når det er ferdig vasket, har vi alltid kvalitetssjekk før plagget blir brettet og pakket i sekk klar for levering.
Alltid rene arbeidsklær - Ren Vask AS
Med arbeidstøy-service fra Ren Vask AS, har du alltid rent arbeidstøy.
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding så tar vi kontakt.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt