ARBEIDSTØY-SERVICE

ARBEIDSTØY-SERVICE

ALLTID RENT ARBEIDSTØY

Vi vasker alle typer arbeidstøy for alle bransjer.

Bransjer som næringsmiddelindustri, mekanisk og helseforetak, oljefirma og restauranter er kundegrupper som nyter godt av våre tjenester.

Det er ikke alle typer arbeidstøy som egner seg for å vaskes hjemme. De fleste trenger spesiell behandling som bevarer kvaliteten, og som får vekk flekker og fjerner bakterier som sitter i plaggene. Dette er svært viktig i yrker med strenge krav til god hygiene.

Når vi har vasket arbeidstøyet ditt, kvalitetssjekker vi at alt er helt og rent før vi bretter og sorterer arbeidstøyet. Noen foretrekker at vi sorterer arbeidstøyet etter størrelse, andre bedrifter vil at vi sorterer etter navn og noen etter type. Sammen finner vi den løsningen som passer best for deg.

Hvorfor velge en profesjonell vask av arbeidstøy?

  • Ikke alle arbeidsklær egner seg for å vaske hjemme
  • Ivaretakelse av kvalitets og hygienekrav
  • God faglig kontroll av prosessene
  • Moderne maskiner og utstyr
  • Vi benytter kun Svanemerkede vaskemidler
  • Reparasjon og tilpasning av arbeidsklærne

Arbeidstøy påvirkes ikke bare av vær og vind, men også av de spesielle forhold i de enkelte yrkene. Snekkere, mekanikere, næringsmiddelindustrien, helseforetak, malere, industri og servicenæring utsetter alle arbeidsklærne for behandling typisk for deres bransje. Olje, fett, støv og kjemiske stoffer er bare noen av substansene arbeidsklærne kommer i kontakt med. Arbeidstøyet er spesialklær med mening – og det er vidt forskjellig for hva det utsettes for i de forskjellige yrker.

Et felles ståsted for alle bransjer er å ta seg godt ut overfor potensielle kunder og samarbeidspartnere, samt føle seg bra i de klærne man går i. Med en god vaskeavtale av arbeidstøyet har man et viktig bidrag for å gi et godt inntrykk utad samtidig som det skaper en sikrere og triveligere arbeidsplassen for de ansatte.

Et gjennomført kvalitetskonsept på alle nivåer betyr trygghet for våre kunder.

Skånsomme men effektive vaskeprosesser

Ren Vask har jevnlig investert i mer moderne maskiner og utstyr som vasker mer skånsomt, men effektivt. Det kreves mye av en maskin som skal få bort vanskelige flekker og bakterier, samtidig som den skal holde plaggene fine.

I tillegg benytter vi vaskemidler som er produsert spesielt for bruk til vask av arbeidstøy. I samarbeid med vår kjemileverandør utføres kontroll av våre vaskeprosesser flere ganger årlig, dette for at disse til enhver tid skal være optimale både i forhold til kvalitet og miljø.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg for å finne en løsning som er tilpasset dine behov og din bedrift.

Vi har også en dyktig systue hvor vi reparerer arbeidstøy som trenger litt kjærlighet

Se våre distribusjonsområder.
Vårt primærområde for arbeidstøy-service er fra Stavanger til Ålgård og Bryne.
Selv om vi naturlig nok har flest kunder i Sandnes og Stavanger, leverer vi også til bedrifter i Randaberg, Sola, Klepp, Time og Gjesdal. Ta gjerne kontakt på telefon 51 62 69 70 hvis du lurer på om ditt område dekkes av våre ruter.
Alltid rene arbeidsklær - Ren Vask AS
Med arbeidstøy-service fra Ren Vask AS, har du alltid rent arbeidstøy.
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding så tar vi kontakt.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt