MOPPESERVICE

MOPPESERVICE

ALLTID RENE MOPPER!

Med moppeservice fra Ren Vask får du levering av rene mopper til avtalt tid og sted. Samtidig tar vi tilbake skitne mopper for vask og gjenbruk. Vår moppeservice er et tilbud til firmaer, rengjøringsbyråer og institusjoner som vil forenkle rutiner og heve kvaliteten på renholdet

Fordeler med moppeservice

  • Alltid rene mopper tilgjengelig
  • Faste leveranser til avtalt tid og på rett sted
  • Slipper å rengjøre møkkete mopper i egen vaskemaskin
  • En mer forenklet og effektiv ordning av de daglige rutinene
  • Moppene vaskes etter gode resepter og blir termisk desinfisert

Bomullsmopper
Bomullsmopper er 60 cm med lomme og er de mest brukte moppene. Disse passer godt til rengjøring av store flater. Moppen består av en blanding av bomull og kunstfiber. Denne blandingen sikrer godt fuktopptak og gjør moppen meget slitesterk.

Microfibermopper
Mikrofibermoppen er 60 cm med lomme. Mikrofiber tar til seg smuss og støv på en mer effektiv måte enn bomullsmoppen, og man vil oppnå bedre rengjøringseffekt. Husk bare at alle typer mopper må rengjøres når de blir skitne, ellers mister de nemlig evnen til å gjøre ordentlig rent.

Se våre distribusjonsområder.
Vårt primærområde for moppeservice er fra Stavanger til Ålgård og Bryne.
Selv om vi naturlig nok har flest kunder i Sandnes og Stavanger, leverer vi også til bedrifter i Randaberg, Sola, Klepp, Time og Gjesdal. Ta gjerne kontakt på telefon 51 62 69 70 hvis du lurer på om ditt område dekkes av våre ruter.
Alltid rene mopper - Ren Vask AS
Med moppeservice fra Ren Vask AS, har du alltid rene mopper.
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding så tar vi kontakt.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt