MATTESERVICE

MATTESERVICE

MATTEUTLEIE – ALLTID RENE MATTER!

Våre standard matter for utleie er en syntetisk matte som har gode evner til smussopptak. Mattene vi legger ved inngangsdørene absorberer vann og smuss, matten har bedre skrapeeffekt enn bomullsmatter og vil i løpet av utleieperioden ta opp større mengder vann enn en bomullsmatte. Forskjellige bedrifter har forskjellige behov. Derfor kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring til deg for å kartlegge din bedrift sitt behov.

Matteservice fra Ren Vask er en fast avtale for bytting av matter og en anbefalt løsning der mange folk ferdes. På denne måten vil du alltid ha rene og effektive matter i dine lokaler. Du sparer penger på renhold og får mindre slitasje på gulv, og faren for fallskader på glatte gulv reduseres også med matter i lokalene.

Det er smartere og rimeligere å stoppe skitt med en matte ved døren til lokalene, enn hva det er å måtte fjerne den etterpå.

Vi bytter ut de skitne mattene dine med rene matter med et fast intervall, den skitne matten tar vi med oss for vask og kvalitetskontroll.

Hvorfor skal jeg ha matteservice fra Ren Vask?

Se våre distribusjonsområder.
Vårt primærområde for matteservice i Rogaland er fra Stavanger til Ålgård og Bryne.
Selv om vi naturlig nok har flest kunder i Sandnes og Stavanger, leverer vi også til bedrifter i Randaberg, Sola, Klepp, Time og Gjesdal. Ta gjerne kontakt på telefon 51 62 69 70 hvis du lurer på om ditt område dekkes av våre ruter.
Alltid rene matter - Ren Vask AS
Med matteservice fra Ren Vask AS, har du alltid rene matter.

HVA BETYR MATTER FOR INNEKLIMAET?

Undersøkelser viser at opp mot 80 % av smuss i en bygning kommer inn ved tråkk utenfra. Sand og grus er i seg selv ikke problemet når det gjelder inneklima. Problemet er at sand og grus som blir tråkket på, vil fungere som sandpapir og slipe frem svevestøv som reduserer luftkvaliteten i lokalene.

Allergener og kjemiske stoffer fester seg i dette støvet og påvirker slimhinnene. Derfor er det viktig med matter som tar opp sand og grus ved inngangen. Matte ved inngangen er et av NAAF’s råd om tiltak for et bedre inneklima.

HVOR OFTE BØR MATTENE SKIFTES?

Det er svært individuelt hvor ofte mattene bør skiftes. Anbefalt frekvens avhenger av hvor stor aktivitet det er i lokalene og hvordan uteområdene er. Generelt vil en også ha behov for å skifte oftere om vinteren enn om sommeren, da vi på vinteren bruker å dra med oss mer snø, salt og grus under skoene og inn i lokalene.

Som oftest anbefaler vi å starte med en syklus på annenhver uke og prøve seg frem. De vanligste intervallene er bytte hver uke, hver andre uke eller hver fjerde uke. For at mattene ikke skal byttes oftere enn nødvendig kan vi gjerne prøve med lengre intervaller etter hvert, slik at dere får renest mulig innemiljø for en lavest mulig pris.

Når smussprosenten blir for høy er ikke matten lenger like effektiv. Dette fører til at smusset kan bli dratt inn i resten av lokalet.

Om din bedrift ønsker råd om matteservice, spør oss om en gratis og uforpliktende befaring.

Flotte matter med matteservice fra Ren Vask AS
Rene matter er avgjørende for et godt inneklima
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding så tar vi kontakt.

Ikke leselig? Endre kode. captcha txt